AMBON – Zangeres Putry Pasanea uit de Molukse hoofdstad Ambon is kort geleden op reis geweest naar Turkije. De reis is mogelijk gemaakt door Sabda Tour & Travel Service uit Jakarta. De agency heeft al veel artiesten en influencers als ambassadeurs gebruikt voor hun reizen naar het buitenland.

Waar de reisbureau in Jakarta tegen op liep was de connectie met het oosten van Indonesië. Zo zijn ze bij de Molukse zangeres Putry Pasanea terecht gekomen die ze ambassadeur hebben gemaakt om de travel agency te promoten.

Volgens Putry is er in Indonesië veel vraag om naar Nederland te reizen. Momenteel is dat nog niet mogelijk voor gewone reizigers vanwege alle procedures rondom corona zoals het vaccinatiebewijs. Misschien is dat vanaf volgend jaar pas weer mogelijk, aldus de zangeres.

“Bestemmingen die al wel geopend zijn, zijn Turkije en Dubai. Dus wij gaan naar Turkije, omdat er nog geen vaccinatie of pcr nodig is alleen een antistoffen test. Wij gaan deze kans benutten om een videoclip op te nemen voor een lied uit Papoea en een kerklied van Timor. Ook gaan we historische plekken bezoeken zoals Hagia Sofia een moskee etc.”

“Er zijn niet alleen toeristische plekken maar ook veel historische plekken in Turkije. We grijpen dus gelijk de kans om deze ook te ontdekken. Omdat we al op bijna alle plekken in Ambon gefilmd hebben gaan we dat nu hier doen en willen we andere kwaliteit leveren. Ook kunnen we de travel agency promoten bij het publiek in Oost Indonesië. Als we terug komen wil ik samen met Vento Batfutu een filiaal openen in Ambon. Mensen uit Ambon kunnen dan gelijk langs komen om informatie te krijgen over het reizen. Momenteel organiseren wij al reizen naar Turkije en Dubai voor het nieuwe jaar. Wij bieden speciale en redelijke prijzen. En bieden ook optie voor afbetaling. Als wij terug zijn in Ambon kunnen wij dit in details uitleggen aan de mensen.”

“Het is een 8-daagse reis en elke dag naar een andere stad. De reistijden zijn best lang maar dit wordt beloond met mooie uitzichten en plekken die we bezoeken. We zijn nu elke dag foto’s aan het delen met onze volgers, zodat we kunnen laten zien dat het project loopt.”

Reacties