LEERDAM – De afgelopen twee jaar heeft de Molukse gemeenschap in de kerk in Leerdam in de kou gezeten. De reden hiervan is een defecte CV-ketel en achterstallig onderhoud. Nu hebben de drie kerkgenootschappen de handen ineen geslagen om meerdere doelen te realiseren. Dit met en behulp van de Molukse gemeenschap en iedereen die de Molukse gemeenschap een warm hart toedraagt.

Tijdens de Pasar Malam 2022 op zaterdag 9 juli a.s. staan de drie kerken met een kraam op de Pasar Malam Leerdam. De kraam zal bemand worden door afgevaardigen van de drie kerken. Er zullen diverse hapjes worden verkocht en een ieder kan prijzen winnen door middel van het trekken van enveloppen. De opbrengst en de donaties die op deze dag worden gedaan, zullen direct worden overgedragen aan de actie “Actie Silo Leerdam”.

Ook u kunt uw steun laten blijken op de Pasar Malam 2022 in de Molukse wijk te Leerdam. Naast de verkoop van verschillende hapjes e.d., staat er een doos waar u uw geldelijke donaties kunt doneren. Het rekeningnummer waarop u tevens geld kunt doneren is van de ING-bank: NL07 INGB 067 452 4314. Dit is het gezamelijke rekeningnummer van de drie kerkgenootschappen. Donaties gaarne vermelden onder “Actie Silo Leerdam”.

Eerste en belangrijkste doelen is de aanschaf van een nieuwe CV-ketel inclusief service/onderhoudscontract (kostenindicatie, minimaal € 10.000). Na het bereiken van het die doel, willen ze zich gaan richten op (volledige) renovatie van het kerkgebouw. Hiervoor zijn ze nog bezig om de kosten inzichtelijk te krijgen: zoals het vervangen van de kozijnen en dchilderwerk van het totale kerkgebouw. Ook buitenterrein willen zij opknappen.

U kunt doneren via: https://gofund.me/44ad5dca

Reacties