Door Estafano Van Aanholt
Crowdfundings, Education, Moluccan Future Foundation

Het Zone College uit Doetinchem verhuist in december 2019 naar een nieuw schoolpand. Zij hebben 600 bureausets, kasten, bureaustoelen en meer beschikbaar gesteld. Stichting MFF onderzoekt de mogelijkheid en heeft o.a. als doel om dit te schenken aan scholen op de Molukken. Voor de binnenlandse transport, (tijdelijke) opslag en het verschepen van de goederen naar Indonesië is geld nodig. Geef en steun de kinderen op de Molukken. Zij zijn immers de toekomst.

Op a.s. zaterdag 30 november vindt de ‘Doa Untuk Maluku’ plaats in de RAI Amsterdam. Op deze dag zal onze Stichting zich ook presenteren en de plannen toelichten. Door middel van de dergelijke projecten willen wij daadwerkelijk tastbaar maken waar uw donaties en steun in welke vorm dan ook naartoe gaat.

Bekijk hier alvast hoe u o.a. dit project kunnen ondersteunen:

KOOP KAARTEN VOOR DE DOA UNTUK MALUKU
Kom a.s. zaterdag naar de RAI

DONEER
We zijn dus nog steeds op zoek naar donateurs die dit samen met ons mogelijk kan maken.

LOGISTIEKE BEDRIJVEN
Bedrijven in de transport die ons kunnen ondersteunen met het vervoer en/of opslag zijn ook meer dan welkom.  Wij raken graag met u in gesprek.

Meer informatie over het programma is te vinden op onze website www.moluccanfuturefoundation.com. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via info@moluccanfuturefoundation.com.

Stichting ‘Moluccan Future Foundation’ coördineert noodhulp op de Molukken in Indonesië om levens te redden en mensen te beschermen in humanitaire crises. De stichting beheert een fonds dat als financieringsmechanisme voor noodhulp en wederopbouw bij natuurrampen op de Molukken. Doel van het fonds is om te investeren in projecten die gericht zijn op onderwijs, duurzaamheid, preventieve hulpvoorzieningen creëren bij natuurrampen en milieubewust te ondernemen.

De stichting coördineert kindgerichte hulp waarbij ‘The United Nations Convention on the Rights of the Child’ als uitgangspunt geldt.

Reacties