Garuda Indonesia, The Harbour Club Amsterdam en Moluccan Islands zijn partners geworden van Visit Ambon 2020. De komende twee jaar prijkt de naam van de chique en hippe Amsterdamse club, de grootste luchtvaart maatschappij van Indonesië en de Molukse eilanden op evenementen en media exposure van Visit Ambon 2020.

The Harbour Club Amsterdam staat bekend als een luxueus, uniek restaurant met prachtig uitzicht op het water. Het restaurant is stijlvol en is een vaste uitgaansgelegenheid voor vele BN’ers. Een uiterst unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, de blend tussen Barcelona, Miami en de Côte d’Azur.

Garuda Indonesia wil zich met de sponsoring van Visit Ambon 2020 richten op de Molukse gemeenschap. De vliegmaatschappij heeft de verbinding tussen Schiphol en Pattimura-airport op de Molukken met 16 uur verkort.

De vernieuwde route duurt nu 19 uur met maar één overstap in Jakarta. Met deze korte reistijd bent u nog sneller bij uw familie en vrienden in de Molukken.

Duur

Voorheen duurde de vlucht van Amsterdam naar Ambon tussen de 26 en 38 uur, afhankelijk van verschillende maatschappijen en overstaptijd. Met een geavanceerde aansluiting op Jakarta is de duur van de Garuda-vlucht teruggebracht naar 19 uur.

Volgens Rick Wouters, sales en marketing manager bij Garuda Indonesia, hebben ze hard gewerkt om de verbinding naar de Molukken te verbeteren. “Ik ben zeer blij dat dit ons is gelukt. Wij bieden de Molukse gemeenschap een zeer snelle verbinding naar familie en vrienden en kunnen hiermee bijdragen aan de uitbreiding van het toerisme op deze prachtige eilandengroep”, aldus Wouters.

Moluccan Islands: Een merk gemaakt met een doel!

De voorouderlijke roots van Moluccan Islands zijn afkomstig van de Molukse eilanden. Hun producten zijn geïnspireerd op de geschiedenis van de eilanden, verhalen en een sterke culturele identiteit. Dit zijn bescheiden goederen met exotische wortels die een duidelijke boodschap van rauwe schoonheid uitbeelden. Alle aspecten zijn verweven in tijdloze stukken die een reden hebben om gedragen te worden.

De constante missie van Moluccan Islands is om een groter en krachtiger beeld te onthullen. Door van gedachten te veranderen, verander je alles. Zo luidt de moto van het kledingmerk.

Andere partners en sponsors uit Nederland zijn Groothandel Amboina en het Kwaku Summer Festival.

Lees ook: Bekende Nederlandse rappers Jonna Fraser, Frenna en Dopebwoy supporten Visit Ambon 2020

VISITAMBON2020.COM

Groothandel Amboina is sponsor van
VISIT AMBON 2020

Reacties