AMBON – De vice-president van Indonesië is in de Molukken voor een werkbezoek. Hij wordt hierbij vergezeld door zijn vrouw en vijf ministers. De coördinerend minister van Politieke, Juridische en Veiligheidsaangelegenheden, minister van Binnenlandse Zaken, minister van Volksgezondheid, Minister for Manpower en de minister van coöperaties en kleine en middelgrote bedrijven.

Vice-president Ma’ruf Amin en de ministers werden woensdag met ceremonieel vertoon ontvangen door de Molukse gouverneur Murad Ismail en zijn echtgenote Widya. De gouverneur werd bijgestaan door overheidsfunctionarissen van de Forum Koordinasi Pimpinan Daerah Provinsi Maluku.

In het gouverneurskantoor is woensdag vergaderd over de armoedebestrijding in de Molukken. Vijf gebieden krijgen prioriteit; Kabupaten Kepulauan Tanimbar, Maluku Barat Daya (MBD), Maluku Tengah, Seram Bagian Timur (SBT) en Maluku Tenggara. Op het gouverneurskantoor werd gesprekken gevoerd met meerdere overheidsfunctionarissen. Op de foto hierboven ziet u bupati Petrus fatlonon, de regent van Tanimbar. Donderdag reist Ma’ruf Amin door naar Papoea.

Foto: Facebook Bupati Petrus Fatlonon
Bronnen: Tribun Maluku, Antara News, Berita Beta

Reacties