Actrice Terence Schreurs-Wonmaly is weer te zien op het witte doek. De nieuwe film Mijn bijzonder rare week met Tess, waar ze een bijrol heeft gaat februari 2019 in wereldpremière tijdens het Berlin International Film Festival (Berlinale). Ook is de film geselecteerd voor het prestigieuze New York International Children’s Film Festival in Amerika die tussen 22 februari en 17 maart plaatsvindt. 

Terence Schreurs is één van de succesvolste Molukse actrices in Nederland. En bekend uit films als K3 en de kattenprins, De Punt, Ver van familie, Loverboy en Hartenstraat. Ook heeft ze vaste- en gastrollen vertolkt in Goede Tijden Slechte Tijden, IC, Flikken Maastricht, Baantjer, All Stars, De Band, Van God Los, Costa en Seinpost Den Haag, waar ze een  Molukse politieagente speelde.

In 2009 had ze de hoofdrol in ‘De Punt’ waar ze in de rol kroop van Hansina Uktolseja

Naast acteren presenteerde zij van 2008 tot 2010 Supernick, een wekelijks programma bij Nickelodeon. Ook geeft ze acteerlessen voor beginnende en gevorderde acteurs op haar eigen acteerschool.

In 2014 richtte ze de Terence Schreurs Class op in Amsterdam. En doet ze coaching van acteurs op sets van tv-series en films. Ze is de stille kracht achter de schermen bij vele producties. Op dit moment werkt ze aan Baantjer het begin. De film verschijnt 18 april in de bioscoop. Daarna volgt de serie op RTL 4 en Videoland.

 

Foto’s: Joop Wonmaly

Reacties