De Molukse bokser Stevi Ongen Ferdinandus, WBA Asia, IBO Asia Pasific, WBC Asia Silver- en WBC continental-kampioen bij de superweltergewichten, is een professionele bokser uit Ambon. Hij vecht sinds 2009 op het hoogste niveau en is 39 jaar.

Zijn eerst volgende wedstrijd volgt op 16 februari, tegen Edi Comaro in Jakarta. Dat live uitgezonden zal worden op de nationale Indonesische televisiezender Metro TV. Momenteel vecht hij zonder bokspromotor, maar is vastbesloten om in de top te blijven. En zichzelf weer in de kijker te spelen.

Lees verder onder de banner

“Doordat ik op internationale niveau boks hoop ik jongeren op de Molukken te motiveren dat ook zij dit kunnen. Er is geen plek voor mooi weer vechters. Je moet door knokken om bij de top te blijven horen, mena muria!”

  • Van de 49 partijen heeft Stevi Ongen Ferdinandus er 17 op KO gewonnen.

“Ik beweeg nu op eigen kracht en hoop de bokspromotors weer naar mij toe te trekken, zegt de gedreven en gemotiveerde bokskampioen”

In 2018 kwam hij een tijdje in opspraak na een gevecht in Australië waar hij in de eerste ronde een TKO kreeg. Ferdinandus wordt in Azië en daarbuiten algemeen beschouwd als een van de technisch meest bekwame vechters in het boksen vandaag.

Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Groothandel Amboina is sponsor van
Visit Ambon 2020
AMBOINA.NL

Maak nu gebruik van de nieuwe vlucht vanuit Nederland naar de Molukken! Gloednieuwe verbinding vanaf Amsterdam naar Ambon via Bali

Reacties