Nog twee kleine maandjes en dan is het weer zover! De 4e editie van de Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival in Amsterdam. Dit jaar staat het in het teken van Visit Ambon 2020.

Er zullen weer spetterende optredens zijn van Molukse bands en artiesten. De volledige line-up maken we binnenkort bekend. Maar de organisatie verklapt alvast dat naast de nostalgische HouJSTD-band en Soul2Soul (winnaar The Voice Family 2019) ook de nummer 1 party band van het moment naar de Molukse Dag komt; RemmenLos!

RemmenLos begon als een gelegendheidsformatie voor een aantal optredens in Spanje, maar is inmiddels één van de populairste party-coverbands binnen de Molukse gemeenschap.

Swingend, zo zou je heel kort een optreden van RemmenLos kunnen omschrijven. De band staat garant voor een avond vol plezier op de dansvloer! Met Lagu2, disco, soul en Top 40 muziek.

‘Alle remmen los’ is dan ook het motto van de band: “Als we gaan feesten dan is het ook met z’n allen feesten! Voor ieder wat wils staat bij ‘RemmenLos’ hoog in het vaandel, vandaar onze brede repertoire keuze.”

Organisatie: Kwaku Summer Festival BV, District Nine Five (D95) en Stichting Rhythm of Maluku. 

Datum: Zaterdag 27 juli 2019

Locatie: Nelson Mandela Park

Plaats: Amsterdam

OFFICIAL PARTNERS & SPONSORS

VISITAMBON2020.COM

Reacties