Op 11 april aanstaande wordt voor de dertiende keer de Peringatan Ride Out gereden. De organisatie benadrukt dat er na 13 jaar nog steeds Molukkers vastzitten in Indonesië voor het feit dat zij met de RMS-vlag gezwaaid hebben.

GOEDE DOEL

De PRO vraagt aandacht voor de Molukse politieke gevangenen die lange straffen uitzitten voor het uiten van hun politieke mening. Ze zamelen geld in voor de ondersteuning van deze politieke gevangenen en de medische hulpverlening op de Molukken.

De rit zal starten in Geleen, daarna via Venlo naar Eindhoven en eindigen in Tilburg. De voorbereidingen zijn in volle gang.

“Wij rijden om de Molukse Politieke gevangenen en hun gezinnen te ondersteunen.
Wij rijden om de Molukse bevolking te ondersteunen met medische hulp.
Wij rijden voor het behoud van de gronden van onze voorouders en de bescherming van de Molukse eilanden.
WIJ RIJDEN!!!!!”

  • Zo meldt de organisatie op hun Facebook pagina.

De PRO is één van de grootste motortochten in Nederland waar elke motorrijder aan kan deelnemen, ongeacht motormerk, leeftijd en achtergrond. Als je een motor, een geldig rijbewijs hebt en het goede doel ondersteunt, ben je van harte welkom om mee te rijden. Zo staat op de website van de organisatie.

Meer informatie over de Peringatan Ride Out kunt u vinden op de officiële Facebook pagina. Klik hier! Of de officiële website www.peringatanrideout.nl

Reacties