De Peringatan Ride Out editie 12 zal op zaterdag 13 april 2019 gereden worden. Er wordt stil gestaan bij de dood van Mr. Dr. Chr. R.S. Soumokil, voormalig president van de RMS. Elk jaar rijden er honderden motorrijders mee, zowel Molukkers als niet-Molukkers.

Zij doen dit om een humanitaire invulling te geven aan de Hari Peringatan middels het inzamelen van geld ten behoeve van de Molukse politieke gevangenen en de wederopbouw van de Molukken. Motorrijders, die de RMS zaak een warm hart toedragen, zijn van harte welkom. Zo stelt de organisatie.

Ook dit jaar zijn ze zeer verheugd en trots dat vier Molukse wijken bereid zijn om de PRO te ontvangen. Elk jaar verlenen verschillende Molukse woonwijken met enthousiasme hun medewerking.

De stoet rijdt dit jaar in het midden van het land. Ze starten in Huizen, rijden naar Culemborg, lunchen in Vught en eindigen in Elst. De voorbereidingen voor de Peringatan Ride Out 2019 zijn dus weer in volle gang. Het belooft weer een gedenkwaardige Ride Out te worden.

Reacties