Op zaterdag 20 januari a.s. organiseert het ministerie van Buitenlandse Zaken RMS in samenwerking met PAK/FKMCPR en Stichting Mena Muria een voorlichtingsdag voor het buitenlands beleid 2018-2022.

De bijeenkomst vindt plaats in het kantoorcomplex van Liberta Inc. en Tifa Headquarters in Nieuwegein. Belangstellenden hebben nog zeven dagen om zich aan te melden! Dat kan nu via wc.siahaya@ziggo.nl, gericht aan secretariaat ministerie van Buitenlandse Zaken RMS.

Datum: Zaterdag 20 januari 2018

Adres: De Liesbosch 12C, 3439 LC Nieuwegein

Aanvang: 13.30, Tijd: 14.00 – 17.00 uur

U wordt verzocht om 13.30 aanwezig te zijn.

Routebeschrijving:

Bedrijventerrein De Liesbosch is zeer centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met de auto, op de grens van Nieuwegein en Utrecht. Pal naast de snelweg A12 en de snelwegen A2 en A27. Er is gratis en voldoende parkeergelegenheid!

Openbaar Vervoer:

Bus – bij CS Utrecht Jaarbeurszijde: Lijn 66 – Nieuwegein Stadscentrum. Uitstaphalte: Ravenswade (Locatie bevindt zich gelijk aan de overkant).

Tram: Vanaf tramhalte Utrecht Centraal kunt u elke tram (richting Nieuwegein Zuid of IJsselstein) nemen. Stap uit bij halte Westraven. Steek over richting het gebouw van de ANWB. Loop richting het bedrijventerrein De Liesbosch en na nog geen 5 minuten lopen vindt u de locatie aan de linkerzijde.

RMS en West Papua sympathisanten in Australië en Pacific.

Molukse vrouwen voor het VN-gebouw in New York.