MAKASSAR – Dit weekend staat de tentoonstelling ‘Maluku Baileo’ in Zuid-Sulawesi in het teken van de Molukken. Met als doel de economische ontwikkeling in de provincie onder de aandacht te brengen. Het evenement is georganiseerd door de regionale overheid van Maluku.

Door Novi Ohorella

Op de tentoonstelling worden Molukse producten van micro-ondernemingen, kleine en middelgrote ondernemingen uit Maluku gepresenteerd. Variërend van kruiden, culinair tot ambacht.

“We laten bijvoorbeeld zien dat je de Molukse handgeweven stoffen ook kan combineren met verschillende weefmaterialen uit andere provincies”, zegt Widya M. Ismail, voorzitter van de Maluku Dekranasda en vrouw van gouverneur Murad Ismail.

Zaterdag – de tweede dag – stond in het teken van de Business and Investment Forum, daarop zei Murad Ismail: “Investeringen zullen bijdragen aan de toekomstige economische groei. De projecten creëren meer werkgelegenheid en leiden tot meer regionale inkomen. Daar ben ik zeker van”, zo concludeert hij.

Meer hierover leest u in de volgende Tifa Magazine editie van maart 2022.

Bestel nu de nieuwe en ‘laatste’ gratis TIFA krant! Stuur ons een mail met uw naam en adres. Via social@tifamagazine.com  Verzendkosten zijn 3,50

WORDT NU ABONNEE!

TIFA Magazine brengt per kwartaal een exclusieve papieren krant uit.

Exclusieve interviews en verhalen!

Na twee jaar gratis edities is het vanaf 2022 alleen nog verkrijgbaar als u abonnee bent.

TIFA is actueel, dichtbij en onafhankelijk!

Nu voor maar 15,- per jaar bent u al lid. U kan abonneren via social@tifamagazine.com

Stuur uw volledige naam, adresgegevens, mail en telefoonnummer naar ons toe ovv Abonnee TIFA Krant.

Reacties