AMSTERDAM – De eerste act die we aankondigen is een trotse! Nostalgisch en nog altijd de grootste Molukse band ooit, Massada. Ze zijn bevestigd als één van de hoofdacts voor de Molukse Dag op Kwaku op 30 juli 2022.

Massada is een van de meest onderscheidende en iconische Molukse bands die Nederland kent. De band scoorde in de jaren 70 en 80 van de 20e eeuw hits als Latin dance, Arumbai en Sajang é.

Het belooft dus een spectaculaire show te worden zaterdag 30 juli op het Kwaku Summer Festival dat in het teken staat van het lustrum Molukse Dag op Kwaku. Het programma en de complete line-up wordt de komende weken bekend gemaakt.

Om u alvast in de stemming te brengen, bekijk bovenstaande video met het nummer Dansa (Don’t Quit Dancing) van Massada.

De Molukse Dag op Kwaku, op het Kwaku Summer Festival, wordt mede-georganiseerd door TIFA Magazine/ District Nine Five en Stichting Rhythm of Maluku.

Onze kersverse TIFA Magazine in het kader van ons 10-jarig bestaan is een feit! Wordt nu abonnee.

Naast ons krantje presenteren wij nu ook met trots ons blad in een magazine versie. Wilt u lid worden? Dan kunt zich aanmelden via: social@tifamagazine.com Ovv Abonnee Magazine, uw naam, email en adres gegevens. Nu 1 jaar, 4 edities voor 15 euro exclusief verzendkosten.

Reacties