Zaterdag 30 juni 2018 is in Capelle aan den IJssel de tweede editie van het tifa festival ‘ Tihalo’. Tihalo II is een pacific festival, wat gericht is op muziek, dans, cultuur en waarbij alles draait om de Tifa. Tiha, Tihalo; de Molukse trom. We nodigen iedereen uit om (opnieuw) kennis te maken met de warme Molukse cultuur en ook met overige Pacific eilanden, zoals Tahiti, Fiji en Samoa.

De deuren gaan om 13:00 open, en aan de deur kost een kaartje 10 euro. (in de voorverkoop via capsloc.nl 7,50) Het programma loopt door tot 22:00.

Tihalo word georganiseerd door Yopi Abraham, Chris Muskita, Desiree Bellaard en Arabella Muskita-Noija.

De line up bestaat dit jaar uit;

Een bijzonder optreden van The Brothers Timisela die iets anders zullen brengen dan wat ze gewoonlijk in hun show doen, Joop P and friends die de avond zullen afsluiten met lagu lagu die iedereen mee kan zingen.

Een sketch door Joenoes Polnaya, dansgroepen Maeva en Hawaiian Fantasy zullen mooie optredens verzorgen. Van tifa groep Toma Hasa tot zang uit West Papoea door Wamuren, de drie dames van Tiga Batang Rumah zijn net als vorig jaar van de partij en natuurlijk mag ook Eseu Palaloi, de tifagroep van o.a. organisatoren Chris en Yopi, niet ontbreken.

Naast een podiumprogramma is er ook een marktterrein (buiten) want waar zouden we zijn zonder lekker eten!

Hier vind u diverse stands met naast eten ook sieraden, informatie en andere producten, met stands van o.a. Tihamanue, Aniata design, Manis-e import, Zoetjes en zoutjes, NaNo Kitchen, Sate Lounge, BAM, PAK en ook het Tifa Magazine mag hier niet ontbreken natuurlijk.

Binnen is live tattooing te zien door Lakuhela en Ade tattoos

Een moment van weerzien en nieuwe ontmoetingen. The drums are calling you.

We verwelkomen jullie allemaal graag komende zaterdag, met een voorspelde tropische temperatuur van 30 graden aan de Pelikaanweg 3 te Capelle aan den IJssel.

Yopi, Chris, Arabella en Desiree

Meer info via:

https://www.facebook.com/Tihalotifafestival/

http://www.capsloc.nl/cultuurpodium/agenda/event?id=166220#.WzOpyaozaUk

Directe link voor tickets:

https://capsloc.stager.nl/web/tickets/166960

Reacties