Op zaterdag 20 maart is het eerste livestream concert Cahaya Maluku – schittering van de Molukken – in het kader van 70 jaar Molukkers in Nederland. Aanvang: 17.00 uur. Dit historisch optreden wordt gedragen door de derde en vierde generatie Molukse musici/artiesten uit Nederland. Muzieksoorten van traditioneel tot modern komen aan bod. De line up: Tiga Batang Rumah van de drie vrouwen Rumahlaiselan, vocaliste Jessica Manuputty en jazzgitarist Rafael Sinay met HUANI.

Tekst gaat verder onder de banner

Dit eenmalig livestream concert Cahaya Maluku vindt plaats in de Grote Zaal van het nieuwe Theater Zuidplein in Rotterdam. De livestream begint om 17.00 uur. U kunt dit concert meemaken door middel van een link/code die u tegen betaling van € 12.50 kunt verkrijgen. U gaat hiervoor naar facebook Cahaya Maluku.

Na overmaking van € 12,50 ontvangt u de code om de live streaming van 20 maart mee te maken. Wie als eerste met deze code inlogt, krijgt toegang tot de uitzending. Leent u de code aan iemand anders uit en die persoon logt eerder dan u in. Dan komt u met datzelfde code niet meer in met uw handphone/computer/tablet. Wie als eerste inlogt, krijgt op 20 maart toegang tot het livestreamingsconcert. Een code voor een digiticket.

Tickets zijn verkrijgbaar op flamboyant.online

Organisatie Cahaya Maluku: VJ Medialink (vjmedialink@gmail.com) met steun van het Fonds voor Collectieve erkenning Indisch en Moluks Nederland (ministerie van VWS).

Reacties