Aileen Tuasuun, Mala Mairuhu en Maurice Matrutty zijn door in The Voice Family, een online zangcompetitie en zal zich hoofdzakelijk online afspelen. De volledige afleveringen van The Voice Family zijn enkel online te zien.

De video’s ten behoeve van de verschillende rondes nemen de families zelf thuis op; er is dus geen sprake van een auditie of Battle in The Voice studio op het podium. De coaches beoordelen de families aan de hand van de video’s. Zie bovenstaand filmpje.

De families nemen het tegen elkaar op en jij bepaalt wie er doorgaat naar de finale. Dus houdt ze in de gaten en stemmen straks!

Vorig seizoen waren de winnaars ook een Molukse familie onder de naam Soul2Soul. Hopelijk zal ook dit seizoen de eerste prijs vallen bij de familie van Last Minute.

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Reacties