Straatvoetbal legende Rocky Hehakaija was genomineerd voor de Joke Smitprijs. En is op 11 december verkozen tot winnaar van de Aanmoedigingsprijs. Ze maakt motivatieprogramma’s met jongeren en was onderdeel van Jong Oranje maar kon door een gescheurde kruisband niet als profvoetballer doorgaan.

Het straatvoetbal heeft ze altijd vastgehouden. Rocky Hehakaija is het enige vrouwelijke lid van de wereldberoemde straatvoetbalteam Street Legends. En sinds september is ze de eerste en ook enige vrouwelijke straatvoetballer in het beroemde computerspel ‘FIFA’.

Carolina Trujillo heeft een column over Hehakaija geschreven; “wat zij met een pen kan, kan ik met een bal”, zegt de straatvoetbalster zelf. Lees hier de column.

Bekijk ook bovenstaande video van Pro Mobility en laat je inspireren door deze beroemde Molukse straatvoetbalster!

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Reacties