Een nieuwe weg, een nieuw hoofdstuk. Na vier succesvolle theaterprogramma’s als het duo “The Brothers Timisela” is het nu tijd voor andere wegen. Een daarvan is de soloshow van Joshua Timisela, aka De Grappigste Molukker van Nederland. Met de comedy ‘Mijn Oom Uit Ambon’ gaat hij naar de landelijke theaters. Speeldata worden binnenkort bekend gemaakt.

Op 28 november 2014 traden ze voor het eerst samen op in het Utrechtse Theater Wittevrouwen. Vijf jaar later op exact dezelfde datum stonden The Brothers Timisela voor het laatst (2 dagen achter elkaar) samen op het podium. Maar dan in Tilburg. Het was ook de verjaardag van Joshua.

Op zijn Facebook bedankt hij al zijn fans:

TERIMA KASIH❤

Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lieve en mooie bday wishes! Wat een liefde!
Gisteren was echt een gekkenhuis in Tilburg, ik heb grappen gemaakt die niet eens in het script stonden. Its all about the energy. Zodra ik de warmte en energie voel van het publiek, dan gaat alles vanzelf. soms schrik ik zelfs wat ik heb gezegd. Maar dat komt omdat ik dan niet meer nadenk, maar alles op gevoel doe. Ik ben zo dankbaar dat jullie in de afgelopen vijf jaar massaal naar het theater zijn gekomen om onze shows te bewonderen.

En dan vandaag de allerlaatste keer dat ik samen met mijn broer op het podium sta. Wat een reis, wat een achtbaan sjonge jonge jonge SADAAAP!!

Pakket: Package deal ‘Ambon Fest Week’ met vliegmaatschappij Garuda Airlines bij Asfalea Travel:

Amsterdam – (via Medan) Jakarta – Ambon – Jakarta – (via Medan) – Amsterdam, incl 1 nacht hotel in de buurt van Cengkareng (heenreis), incl 7 nachten Ambon (Natsepa, City of Santika).

Vertrek data: za 10 oct, zo 11 oct, ma 12 oct (op dinsdag vliegt Garuda Airlines niet), max: 30 dagen (dit ook i.v.m. visum). Terugreis mag flexible maar rekening houdende met max 30 dagen. Prijzen: op basis van gebruik van een twee persoonskamer of eenpersoons toeslag (op aanvraag).

Asfalea Travel vraagt een aanbetaling en de restant reissom mag in termijnen tot de vervaldatum worden voldaan. Dit is ongeveer 6 weken voor de vertrekdatum.

The Natsepa Resort: vanaf € 1.340,- p.p.

Hotel Santika Premiere Ambon: vanaf € 1.305,- p.p.

The City Hotel Ambon: vanaf € 1.270,- p.p.

Uiteraard zijn er ook andere reisschema’s mogelijk. Voor vragen en reserveringen kunt u direct contact opnemen met Asfalea Travel via:

Email: Reservering@asfalea.nl
Telefoon: 020-6239548

Voor vragen en suggesties rondom Visit Ambon 2020 is het mogelijk om een email te sturen naar info@visitambon2020.com.

Reacties