De naam Jerry Taihuttu zal u vast nog wel bekend in de oren klinken. De intussen 48-jarige voormalig profvoetballer heeft samen met niemand minder dan Tasilo Pieck de muziekband ‘Heavenly Heroes’ opgericht. De band is begonnen in Venlo en bestaat uit drie leden met een zeer diverse achtergrond.

Naast Jerry en Tasilo is Jules Eck de derde man. Gitarist Tasilo Pieck was de oprichter van de succesvolle band Touchin’Tongues die eind jaren 90 ontstond en grote hits scoorde, zoals Hoochie Coochie Lady. De band werd door Sky Radio uitgeroepen tot Talent Of The Year 2003.

Al deze componenten samen zorgen voor een unieke samenstelling. De identiteit van Heavenly Heroes wordt gekenmerkt door de verbondenheid van de muziek die wordt gespeeld door een hechte vriendschap.

Het bijbehorende indringende verhaal gaat terug op verschillende hoofdstukken uit de persoonlijke verhalen van elk van de bandleden.

Heavenly Heroes heeft een unieke geluid. Uniek als ‘on-Nederlands’ en tegelijkertijd herkenbaar: een ideale pakkende combinatie van pop, rock, electro en Indierock. Het is de muzikale mix van de stemgeluiden, de aangename melodieën in het oor en de virtuose gitaar en drums die de composities aanvullen.

Wilt u meer weten over Heavenly Heroes? Volg hun dan via Facebook!

Reacties