Jethro Angkotta aka Otis Hats is een levende legende in het (Amsterdamse) uitgaansleven. Hij is begonnen in 2000 als danser in clubs en zat in de dansgroep Lazycrew. De groep richtte zich op Popping en Locking. Kort daarna ontdekt Jethro de conga’s en de timbales en speelde dit in combinatie met dj’s.

Hij speelde van club tot club en van festivals tot aan tours (2003 t/m 2014). Zijn naam stond dan ook op de grootste festivals en feesten in Nederland als één van de headliners. Als hoofdact domineerde hij de danscene op z’n percussie.

DJ’s met wie hij het podium deelden zijn: Benny Rodrigues, Sunnery James & Ryan Marciano, Hardwell, Sidney Samson, Bob Sinclar, Afro Jack, Shermanology, Chuckie enz.

In 2013 nadat hij met Sunnery James & Ryan Marciano een set had gespeeld bij sensation in de Amsterdam Arena besluit hij te stoppen met percussie. Hij besluit om ook achter de draaitafels te kruipen en om zijn eigen muziek te draaien onder de artiestennaam Otis Hats.

Zijn stijl gaat van Soul & Funk, Boogie & Classics, 90’s RnB & Hiphop, tot aan House. Kortom je weet dus nooit wat je kunt verwachten in een set van Otis Hats. Eén ding is zeker, het wordt 100% grooven!

Reacties