In april 2019 bracht ze haar tweede single ‘Rivers’ uit. Ze kreeg hier (vanuit Nederland maar ook vanuit Indonesië) zoveel mooie reacties op, dat ze besloot om het nummer te vertalen in bahasa Indonesia. Het land waar haar grootouders vandaan komen en waar ze zich thuis voelt als ze er is. Hierboven ziet u de zangeres op de Kei-eilanden, Zuidoost Molukken. 

Haar nieuwe single heet ‘Cahaya Hidupku’ (Licht in mijn leven) en zal aanstaande vrijdag 19 juli gereleased worden op alle muziek platforms. Het nummer is een thankyou song voor haar ouders.

“Een lied waarin ik ze bedank voor alle support die ze mij vanaf kleins af aan hebben gegeven. Niet alleen in muziek maar ook in de liefde en in het leven zelf. Zij staan altijd voor me klaar. Vroeger brachten ze me wekelijks door wind en weer op de fiets of met de auto naar mijn piano/zang- en dans lessen. Ze supporten mij toen ik besloot te stoppen met mijn opleiding om uiteindelijk fulltime zangeres te kunnen zijn. En tot op de dag van vandaag zijn zij mijn allergrootste fans. Ik draag dit nummer ook op aan mijn opa’s en oma’s, die ervoor hebben gezorgd dat ze er alles aan hebben gedaan dat hun (klein)kinderen een goede toekomst zouden hebben hier in Nederland.”

De single kunt u donderdag nacht/vrijdag om 00.00 horen op Spotify, en andere streamingservices.

Reacties