Al 60 jaar is Amboina in Nederland en delen van West Europa actief als groothandel van Aziatische producten, voornamelijk foodproducten. Het familiebedrijf wordt gerund door de Molukse familie Hogendorp. De groothandel importeert een groot deel van haar producten zelf uit Thailand, Maleisië, Singapore en Indonesië.

Daaronder bevinden zich vele unieke producten, een greep hieruit is: Bir Bintang, Eagle chilisaus, Loempiavellen, Groot assortiment diepvriesproducten (waaronder peteh bonen, sereh, laos, djahe), Sambalsoorten en chilisauzen van het merk Amboina.

Het doel van de groothandel is om u alle producten te kunnen leveren voor uw winkel, groothandel of restaurant. Als u producten in hun assortiment mist, laat het Amboina zeker weten, ze zullen er alles aan doen om u deze producten ook te kunnen leveren.

Kopen bij Amboina

U kunt uw producten bij Amboina bestellen door hun te bellen, te mailen of via de website. Ze nemen uw bestelling dan direct in behandeling en bespreken wanneer de bezorging kan plaatsvinden. In principe rijdt Amboina dagelijkse meerdere routes door Nederland, dus bezorging is altijd op korte termijn mogelijk. U kunt natuurlijk ook altijd bij de centraal gelegen locatie in Soesterberg uw bestelling komen ophalen.

Tel: 0346-350060
Email: info@amboina.nl
Website: Amboina.nl
Adres: Stemerdingweg 15, 3769 CE Soesterberg

Groothandel Amboina is sponsor van
VISIT AMBON 2020

 VISITAMBON2020.COM

Reacties